NuActief in jouw gemeente

Vanaf 1 januari 2018 is het voor elke gemeente mogelijk om een abonnement te nemen op NuActief. Wat dat precies inhoudt en wat je er voor terug krijgt lees je allemaal op deze pagina.

Het abonnement

Het abonnement op NuActief kost per maand € 300,-. Daarnaast rekenen wij éénmalig € 1000,- opstartkosten voor het opzetten van het systeem en het geven van een training om kennis te maken met NuActief.

Wil jij ook gebruik maken van NuActief? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of het aanvragen van een demo:

visual
visual

Alle voordelen op een rij

Nog niet helemaal overtuigd? We hebben voor het gemak alle voordelen van NuActief nog een keer op een rij gezet.

  • Online activiteiten beheren en aanbieden
  • Een eigen naam, kleurstelling en domein
  • Deelnemers melden zich online aan
  • Eenvoudig alle aanmeldingen downloaden
  • Nodig anderen uit om ook activiteiten te plaatsen
  • Ouderlijk toezicht voor jonge deelnemers
  • Een betrouwbare en veilige plek

Veel gestelde vragen

Hieronder staan de antwoorden op veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is de minimale contractduur?

Het abonnement op NuActief sluit je af voor onbepaalde tijd. De minimumperiode bedraagt één jaar.

Wie regelt de hosting?

Dat doen wij! NuActief draait op onze eigen server. Het enige wat wij vragen aan de gemeente is een domein te claimen. Dan zorgen wij ervoor dat deze doorverwijst naar jullie eigen gedeelte van NuActief.

Worden de gegevens goed beschermd?

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard beschikken wij over een SSL certificaat waardoor de data uitwisseling met de server altijd versleuteld is.

Wie beheert de content?

Als gemeente kun je middels een aparte beheeromgeving alle data kan beheren. Daar kun je bijvoorbeeld eenvoudig activiteiten plaatsen. Maar ook de teksten, categorieën, regio’s en andere instellingen zijn daar te wijzigen. Daarnaast kun je ook anderen (bijvoorbeeld een sportclub) een organisatie account verschaffen waarmee ze activiteiten kunnen plaatsen.
Dit uiteraard enkel met goedkeuring van de gemeente.

Zijn er verschillende type gebruikers?

Jazeker! Binnen het beheersysteem voor de gemeente zijn er twee typen gebruikers: website manager en website beheerders. De managers hebben alle rechten binnen het beheersysteem en de beheerders kunnen enkel activiteiten beheren.

Aan de voorzijde zijn er de deelnemers die een eigen account kunnen maken. Dit account is uit te breiden met een organisatie account waarmee bijvoorbeeld een sportclub ook activiteiten kan plaatsen.

Wat zijn de voorwaarden?

Alle spelregels omtrent een abonnement op NuActief zijn te lezen in onze algemene voorwaarden. Deze kun je hier downloaden.

Wij maken gebruik van cookies

Maar enkel van functionele cookies om de site beter te laten presteren. We slaan dus geen persoonsgegevens op.