Over ons

De eerste variant van NuActief zag eigenlijk al in 2015 het daglicht. In de Drentse gemeente De Wolden werd deze met succes ingezet. Op deze pagina lees je hoe vervolgens NuActief is ontstaan en wie deel uitmaken van het team.

NuActief image

Het ontstaan van NuActief

NuActief is een gloednieuw platform en de eerste beta versie werd onlangs in de zomer van 2017 gelanceerd. Echter werd in 2015 al de basis gelegd voor NuActief. Toen lanceerden wij namelijk vanuit internetbureau BLIXX en in samenwerking met Gemeente de Wolden de website actiefnaschooltijd.nl. Een website waar zij de naschoolse activiteiten kunnen beheren en waar kinderen zich eenvoudig online kunnen aanmelden. Het bleek een schot in de roos! Voor zowel de gemeente, de kinderen, als voor de aanbieders van activiteiten was deze totaal nieuwe manier van werken een groot succes!

Na verschillende positieve geluiden gehoord te hebben vanuit andere gemeenten hebben wij besloten dit platform beschikbaar te maken voor alle gemeenten in Nederland. Dit betekende dat wij het platform volledig opnieuw hebben opgebouwd tot een schaalbaar systeem. Dit onder de nieuwe naam NuActief. In samenwerking met twee pilot gemeenten Hoogeveen en Borger-Odoorn en uiteraard Gemeente de Wolden hebben wij het platform verbeterd en opgezet.

Het team

Het team van NuActief bestaat uit Josse Zwols, Jorick Wassink en Arjan van Hulzen. Naast het werken aan NuActief houden wij ons ook bezig met onze onderneming BLIXX. Hier bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij websites en apps voor allerlei klanten.

NuActief - Arjan van Hulzen
Arjan
NuActief - Josse Zwols
Josse
NuActief - Jorick Wassink
Jorick

Wij maken gebruik van cookies

Maar enkel van functionele cookies om de site beter te laten presteren. We slaan dus geen persoonsgegevens op.