Over ons

Internetspecialisten met een missie!

Mensen samenbrengen en in beweging krijgen, dát is het grote doel van NuActief. Met ons platform hopen wij Nederland een klein beetje gezonder te maken. Dat doen we door samen met zoveel mogelijk gemeenten thema’s als sport en bewegen te stimuleren en samen de strijd aan te gaan tegen overgewicht en sociale isolatie.

Het ontstaan van NuActief

De eerste beta versie van ons platform zag in de zomer van 2017 het daglicht. Echter werd in 2015 al de basis gelegd voor NuActief. Toen lanceerden wij namelijk vanuit internetbureau BLIXX en in samenwerking met de Drentse Gemeente de Wolden de website actiefnaschooltijd.nl. Een website waar zij de naschoolse activiteiten kunnen beheren en waar kinderen zich eenvoudig online kunnen aanmelden. Het bleek een schot in de roos! Voor zowel de gemeente, de kinderen, als voor de aanbieders van activiteiten was deze totaal nieuwe manier van werken een groot succes!

Na verschillende positieve geluiden gehoord te hebben vanuit andere gemeenten hebben wij uitgezocht hoe we het platform ook voor hen beschikbaar konden maken. Wij hebben er toen voor gekozen om het platform volledig om te bouwen tot een schaalbaar systeem die wij middels een abonnemetmodel kunnen aanbieden aan meerdere gemeenten. opgezet.

Het team

Het team van NuActief bestaat uit aanspreekpunt Douwe, vormgever Arjan en de jongens van de techniek: Jorick, Josse en Gerben Jan.

Foto van Douwe Kooistra
Foto van Arjan van Hulzen
Foto van Gerben Jan Visser
Foto van Jorick Wassink
Foto van Josse Zwols